Field Sales Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Gorakhpur, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aspirant India Finserve Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aspirant India Finserve Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aspirant India Finserve Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Loan.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20+, 2nd Floor Sky High Building , 5 Park Road , Hazratganj Lucknow 226001( Near Civil Hospital).
8. What are the timings of this job?
Ans. Aspirant India Finserve Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive | Field Sales
Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can ...
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Routine Mein Market Visit Krna H For Sales And Collection Also. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Laxmi En...
-
Field Sales Manager
Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Should Have : Bike More info about this Field Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role...