Field Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B, Dealer, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Albiz International will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Albiz International expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Albiz International expects the candidate to have the following skills: B2b, Dealer Distributor, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Albiz International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.-E25
Ashok Nagar
Bhubaneswar
700013.

8. What are the timings of this job?
Ans. Albiz International expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Albiz International

Related jobs

  • Customer Care Executive

    Customer Care Executive For Lexus Motors • Manage large amounts of incoming phone calls • Generate sales leads • Identify and assess customers’ needs to achieve satisfaction • Build sustainable relationships and trust with customer accounts through o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Client Servicing Executive

    We are hiring for Client Servicing Executive on immediate basis The ideal candidate for this position will have 1 - 2 years of hands on experience in client servicing or similar role. Responsibilities: • Plan meetings, presentations with its associat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    ABOUT US: Tradeindia was started in 1++6 to offer the Global Business Community a single platform to promote their products and services. Today, it provides a single platform to all the businesses (including SME's & MSME's) for the online promoti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now