Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Rohtak, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Royal Enterprises will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Royal Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Royal Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4th Floor, CCC, Near Metro Mall, Zirakpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Royal Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Business Development Executive
Requirements: • Lead generation and development of new clients for the staffing business • Proven work experience as a Business Development Representative, Sales Account Executive or similar role • Hands-on experience with multiple sales techniques (...
-
Senior Marketing Executive
Dear LinkedIn family, we are hiring #Senior#Marketing#Executive Experience: 2 - 5 years Qualification : BE/ MBA - MARKETING Job description: - Candidate having knowledge of GIS/Substation products and projects. checking latest tender updates from var...
-
Zonal Manager
Has to manage a retail team of team leaders and field sales executives for entire pan India along with network sales channels. The motive is to drive max revenue from b2c sales.RESPONSIBILITIESstrategizing and achieving max revenue from b2c customers...