Field Sales Executive
- Category: Remote Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goyo Solutions will provide a salary in the range of 16500 INR to 21500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goyo Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goyo Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sec-10, Noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. Goyo Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Video Editor
We are looking for a talented and detail-oriented Video Editor to join our creative team. The Video Editor will be responsible for editing and producing high-quality video content that aligns with our brand and engages our audience. Responsibilities:...
-
Site Supervisor
• Prepare designs as per client’s requirement • Go on field to meet clients • Source materials and products • It is a Full Time Architect / Interior Designer job for candidates with 2 - 5 years of experience. More about this Site Supervisor job Pleas...
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...