Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Upparapalli, Andhra Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sales | Male Only | Speak Thoda English | Freshers Can Apply | Field Sales

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhagirathi General Stores will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhagirathi General Stores expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhagirathi General Stores does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bihar Sharif.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bhagirathi General Stores expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bhagirathi General Stores

Related jobs

  • Real Estate Sales

    Good Morning Sir This Is Prasad From Sai Properties & Projects Ltd .Agriculture Lands For Sales In Prakasam, Nellore, Kadapa,Chittur, Ananthapur To Do Marketing In Our Company:(Call Me)Comission : Free Site Visit. Dealer, B2B, Corporate Tie Ups, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Andhra Pradesh, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Associate

    Croma is looking to hire Customer Service Specialists with the below competencies. Customer Service orientation, Willingness and ability to continuously learn and improve product knowledge, Process Orientation, Proactiveness, Good Communication Skill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Ongole, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wanted Female Retail Sales Associate

    Looking for Female retail sales executive for Dharmavaram & Madanapalli locations, canidate having minimum 6 months - 1 yr exp in any retail sales, qfn : inter and above. salary 12k to 14 k based on present / last drawn salary. + PF +Esi + incent...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Dharmavaram, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now