Field Sales Executive

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Agra Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Agra Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Field Sales. B2C, B2B, KYC, Distributor | Should Have : Bike

More info about Field Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Afc Consulting will provide a salary in the range of 18000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Afc Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Distributor, Kyc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.158, sukh Mandir,New Dhan Mandi , collectorate Road Hanumangarh Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Afc Consulting

Related jobs

  • Photo Editor

    Job Description Use different video editing software to edit videos from scratch Prepare rough and final cuts Create and edit videos for various digital campaigns Other Details It is a Full Time Video Editor job for candidates with 4 - 5 years of exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Document Verification |Office|

    Salary Range : Rs. 11000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • 12 pass jobs

    We have an Urjent Hiring for Customer Care Executive And back Offive worker In BPO's Qualification: - Minimum 10th ,12th Pass ,Graduation Experience: - Less than 0 to 1 year Fresher can also Apply. Salary: -+K-15k For Domestic .12k- 22k For Internati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Deeg, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now