Field Sales Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Sector 58 - Gurgaon, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 23000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 58 - Gurgaon

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Looking For A Field Sales Executive For A Reputed Bank In New Car Loans At Gurgaon Location. Localite With Prior Experience In The Same Industry Will Be Preffered . B2C, KYC, Dealer

More info about Field Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Axis Bank will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Axis Bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Axis Bank expects the candidate to have the following skills: B2c, Dealer, Kyc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 58 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Axis Bank expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Axis Bank

Related jobs

  • Field Executive

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Marketing Manager

    Company Overview Welcome to DeltaLegacy, your all-encompassing destination for digital marketing excellence. As a premier digital marketing agency, we transcend boundaries and redefine creativity with our holistic approach to brand elevation. At Delt...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    North East Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • marketing Executive jobs

    An App Marketing Manager is responsible for developing and executing strategies to drive user acquisition, engagement, and retention for a mobile app. This role requires a blend of marketing expertise, analytical thinking, and understanding of the mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now