Field Sales Manager
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike
More info about this Field Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree kriahna dental products will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree kriahna dental products expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree kriahna dental products expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree kriahna dental products expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kartarpura phatak, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree kriahna dental products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter | Showroom Sales | Front Desk
Providing exceptional customer service experience by greeting, listening and assisting customers in exceeding their needs, demonstrating an excellent knowledge of product. Showing the product range and provide accurate information of products(e.g. pr...
-
Sales Executive | Jaipur | Tiles| Adhesive| sanitary ware|
Walplast Products Pvt. Ltd, an ISO +001:2008 certified Indian multinational company and one of the largest and leading manufacturers of building construction material products in India. Walplast is aimed at providing complete solutions to the leading...
-
Immediate Joiner
Position: Immediate Joiner - Field Sales ManagerLocation: Jaipur, Jodhpur CTC: Up to 4 to 6.5 LPA+ Incentives+ Bonus Job Roles: • Research and identify new business opportunities. • Maintain good working relationships with customers. • Maintain neces...