Field Sales Manager

  • Category: MIS Executive
  • Location: Baruipur, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2B, B2C

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganpati Marble Udyog will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ns road p.o. mallickpur, ps. Baruipur kol-
145. Near antra hospital.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 8:00pm | Monday to sunday


Company Name: Ganpati Marble Udyog

Related jobs

  • Admission Manager

    Seekho is an early-stage startup looking to solve India's employment problem by upskilling recent graduates and placing them in entry-level white-collar jobs. Backed by Sequoia, the co-founders are IIT Kanpur/Cambridge/Stanford Alumni who have previo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Sales | IT

    Sales Manager | Remote | Diversity role Roles and Responsibilities Role Purpose: The global nature of the company requires each sales manager to be a strong leader, exhibiting an entrepreneurial mindset, with a proven background in sales delivery, a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Deputy General Manager

    At Kolkata. However, selected candidates can be posted / transferred anywhere in India.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now