Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate, Insurance

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ANIEE ASSOCIATES FINANCIAL SERVICES will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ANIEE ASSOCIATES FINANCIAL SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ANIEE ASSOCIATES FINANCIAL SERVICES expects the candidate to have the following skills: Bike, Insurance, License, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +1+, 7TH FLOOR ANCHOR MALL CIVIL LINES AJMER ROAD JAIPUR RAJASTHAN.

8. What are the timings of this job?
Ans. ANIEE ASSOCIATES FINANCIAL SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: ANIEE ASSOCIATES FINANCIAL SERVICES

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Manager

    5 years experience in Sales & Marketing(Preferred wellness, yoga-mediataion, education industry) Location- Lalkothi, Jaipur(Onsite) share cv: surbhi@ritestint.com Job Type: Regular / Permanent Salary: ₹35,000.00 - ₹50,000.00 per month Schedule: •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Executive

    Dealer Network, end Customer, project, Working

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Sales Executive|AGRI|FIN|TRACTOR LOANS AND|

    Job Role: • Enhancement of Deposit pool from Customers • Establishing standards and delivery of service • Sale of non-deposit products. Cross selling targets progressively • Sale of MF and Insurance products • Fee Income • Branch Administration • Reg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now