Field Sales Manager

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate, Insurance

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aniee Associates Financial Services will provide a salary in the range of 12500 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aniee Associates Financial Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aniee Associates Financial Services expects the candidate to have the following skills: Bike, Insurance, License, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +1+, 7TH FLOOR ANCHOR MALL CIVIL LINES AJMER ROAD JAIPUR RAJASTHAN.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aniee Associates Financial Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aniee Associates Financial Services

Related jobs

  • Business Development Executive

    Job Description :- • Developing sales strategies and setting target for you can your team, • The ability to get on with people at all levels and influence them. • Responsible for generating leads, Managing corporate tie ups and local tie ups. • Colle...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Marketing Internship in Jaipur at Kush

    About Company: Welcome to Kush by Khushi Agarwal, a brand born out of a passion for fashion and a love for comfort. Our story began in 2024, when our founder, Khushi Agarwal, saw a need in the market for stylish and comfortable resort wear. With her ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Sales Executive

    As part of the clean energy economy, Solar Sales Reps: Generate customer leads to develop new accounts; Prepare proposals, quotes, contracts or presentations for potential customers; Select solar energy products, systems or services for customers bas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now