Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bathinda, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Meet The Sales Target. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smartedge Education India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smartedge Education India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smartedge Education India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Smartedge Education India Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Scf -16, 1st floor, 100 feet road
Bathinda.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smartedge Education India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Smartedge Education India Pvt Ltd

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available Based On Sales. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Saluja54 will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Rampura, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Home loan Sales officer

    • Will be responsible for meeting targets, identify new sources from assigned geography, and maintain good relationship with sources, achieving efficiency of assigned geography and sources there by achieving the desired productivity expected by the c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Hisar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales |amp| Service Executive | Manufacturing Industry|

    Leading Tyre Manufacturer in India, CEAT is hiring for Area Sales & Service Executive – Apply Ceat Tyre Careers in Tarn Taran Punjab, for better reach and support local customers, as executive responsibility of applicant will be as per below ment...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Tarn Taran Sahib, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now