Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kanpur, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records.Field Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. High-tech business solutions will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. High-tech business solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. High-tech business solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. High-tech business solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: On site,kanpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. High-tech business solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: High-tech business solutions

Related jobs

  • Salesgirl

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. KYC More info about this Salesgirl Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ARCHNA ENTERPRISES will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • DGM|Area Sales Channel

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India's leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive| CASA

    Job Profile • This is a sales job and not a branch operations job. Requires field work. • Incumbent will be responsible for either or both products (Current and Savings Account). • To acquire customers for Current Account, Savings Account Products of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now