Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Part-Time Job- Onboarding Clint In Amazon Flipkart, Meeshu. ( Per Conversion 1000 ).

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Best Digital Scope will provide a salary in the range of 1000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Best Digital Scope expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Best Digital Scope does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaitpur Badarpur, New Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Best Digital Scope expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Best Digital Scope

Related jobs

  • Relationship Manager

    Required sales professional for banking and financial products.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive| Indira IVF Jaipur

    Job Description Job Profile : 1.1. Manage cash counter related activities like cash receipt, cash payment, revenue booking etc. 1.2. Handling Cash and handover from pharmacy at day end, managing counter closure and carry out formalities for bank depo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate Director Of Sales

    Summary You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. The Associate Director of Sales is respons...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now