Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Falna, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. Should Have : Bike | License, Corporate Tie Ups, B2C, Distributor, FMCG, Medical, Mutual Fund, KYC, Corporate Product, B2B, Dealer | Preferred Experience In : Loan, Credit Card, Promotion, Real Estate, Insurance

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ujjivan small finance bank will provide a salary in the range of 5000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ujjivan small finance bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ujjivan small finance bank expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate product, Corporate tie ups, Credit card, Dealer, Distributor, Fmcg, Insurance, Kyc, License, Loan, Medical, Mutual fund, Promotion, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near falna Railway station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ujjivan small finance bank expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ujjivan small finance bank Falna, Rajasthan

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Soni Bros will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Soni Bros will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO|KPO call center Jaipur Jaipur| Rajasthan

    Job Description: International BPO job is posted by D K Business Patron Pvt. Ltd. that has the below benefits Verified Mobile Number,Verified Email,Competitive Salary,Minimum 1 Weekly Leave,10 Hours Work a Day. Responsibilities: International Calling...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now