Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Meeting Architects, Designers, Dealers To Pitch Construction/Interior Decoration Related Material. Surfing Sites To Get Direct Business. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2C, Distributor, Dealer

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Avi enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Avi enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Avi enterprises expects the candidate to have the following skills: B2c, Dealer, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Avi enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avi enterprises
27, 28 sita building, 4, yeshwant Nina's road, indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Avi enterprises expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Avi enterprises

Related jobs

  • Sales executive Indore

    Designest is looking for a Flagship Store sales executive for our Flagship Store in Indore. The ideal candidate will be passionate and enthusiastic about sales & design of furniture. As a luxury furniture solution provider & bespoke kitchen &...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Female Sales |amp| Marketing Manager

    We are a leading retail store chain, COS HM, with a focus on providing high-quality cosmetics and personal care products to our customers in tier 2 and 3 cities. We are currently seeking an experienced and motivated Female Store Manager to join our t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Sagar-Sagar, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Familiarizing Yourself With All Products And Services Offered By Our Company.Procuring New Clients Through Direct Contact, Word-Of-Mouth, And Collaboration With The Marketing Department.Attending Networking Activities To Research And Connect With Pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Kanad, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now