Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. B2C, Distributor, Dealer, License | Should Have : Bike

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Frontline Marketing Agency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Frontline Marketing Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Frontline Marketing Agency expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Dealer, Distributor, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 10/3 Usha Gunj opp Jagdale School Indore Madhya Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Frontline Marketing Agency expects the candidate to work for the following hours: 11.00 am. To 8 pm| Monday to Saturday


Company Name: Frontline Marketing Agency

Related jobs

  • Vacancy Sales Officer Bhopal

    Purpose: Will be responsible for meeting targets, identify new sources from assigned geography, and maintain good relationship with sources, achieving efficiency of assigned geography and sources there by achieving the desired productivity expected b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Assistant

    Hiring for sales and marketing purpose. If you are experienced then we’ll ab good but if you are not company will provide you traning Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement • Paid sick time ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Manager| Retail

    This role comes under Mandate 3 : Employees to be located in their place of posting / respective office base location. About The Team Swiggy Dineout is building India’s largest dining out platform that processes more than 100M diners for its partner ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now