Field Sales Officer
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 32K
- Published on: 2025/09/21
• *Do Visit Dealers / Retailes For Sales And Handle His Assigned Areas & Territory**Meet The Sales Targets**Need To Collect Amount For Billed Prodicts With In The Credit Period From Dealers.**Field Visits, Business Development, Lead Generation, B2B , B2C Visits**Build Relationships With Existing Dealers/Clients. Should Have : Bike | License, Distributor
More info about this Field Sales Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Omindo Auto Machines Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Omindo Auto Machines Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Omindo Auto Machines Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, Distributor, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Door No.56, Road no 1,Sanjeev Housing Society, East Marredpally, Mahendra Hills, Secunderabad - 500026.
8. What are the timings of this job?
Ans. Omindo Auto Machines Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Specialist| Amazon Shipping
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Store Manager Retail Store Manager Retailing Retail Operations Garments|
We are looking for a result driven retail Store Manager for our ethnic wear brand to be responsible for the overall store management. The successful candidate will be able to enhance customer satisfaction, meet sales and profitability goals and manag...
-
Business Development Executive
Company Description we are Manjira Finance Ltd situated in Hyderabad, we are in the market since 36 years. Role Description We are seeking a Business Development Executive for our office in Hyderabad. The successful candidate will be responsible for ...