Field Sales Representative

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. Distributor, FMCG, B2C, Dealer, B2B | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Field Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IG premium agarbatti will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IG premium agarbatti expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IG premium agarbatti expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Dealer, Distributor, Fmcg, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gudamalani.

8. What are the timings of this job?
Ans. IG premium agarbatti expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: IG premium agarbatti

Related jobs

  • Guest Service Associate | F|amp|B Service

    what you will be doing: §Responsible for handling restaurant operations. §Responsible for guest experience from welcome to farewell.. §Anticipating guest needs & ascertain satisfaction. §Strictly adheres to cashiering procedures & shows high ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wealth Manager|Senior Wealth Manager | Bank

    Candidates working in JAIPUR / JODHPUR and in Wealth Management at present in a Private Bank may kindly apply JOB Description • Relationship Management profile involving acquiring, growing and deepening UHNI customer relationships through effective r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Operator

    Need full time /part time employees for front office/accounting/cashier work. Females Preferred. More about this Computer Operator job Jodhpur Sports Club is aggressively hiring for the job profile of Computer Operator for 10 open positions at Jodhpu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now