Field Sales Representative
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor, FMCG, B2C, B2B | Preferred Experience In : Promotion
More info about this Field Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indian Farmers will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indian Farmers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indian Farmers expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Distributor, Fmcg, License, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Indian Farmers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GF-26/27, Neelkanth Paradise, Opp. Galaxy Avenue, Beside Galaxy Cinema, Near Galaxy Cross Road, Naroda, GUJARAT - 382330..
8. What are the timings of this job?
Ans. Indian Farmers expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Store Manager | Female|s ONLY
Deliverables (Maximum 5-6 key responsibilities) • Store Operations & Audit / Compliance: • Adherence of Store Operations in line with pre-defined SOPs • Ensure that the look and feel of the store is as per guidelines/standards • Track efficient C...
-
Store Manager
The Ideal Candidate is responsible for overseeing the daily operations of our store, making sure it runs smoothly and effectively. Their duties include motivating sales teams with great customer service as well as developing business strategies that ...
-
Urgent Hiring For Sales Executive
Job DescriptionWe are hiring for India's leading Jewelry and Luxury brands. Various positions vacant include Sales Executive/ Sr. Sales Executive (Jewelry Consultants)Assistant Store Managers We would prefer candidates who have prior experience in re...