Field Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jagdalpur, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

The Roles And Responsibilities Of Fos Will Be As Under I) Generate Agri/Sme New Leads.Ii) Working On Leads Provided By Bank.Iii) Review And Renewal Of Existing Agri And Sme Loans.Iv) Meeting And Connecting With Customers.V) Interview Applicants To Determine Financial Eligibility And Feasibility Of Granting Loansvii) Communicate With Clien. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TMI Network will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TMI Network expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TMI Network does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. TMI Network expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: TMI NETWORK
S.P. Road
Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. TMI Network expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: TMI Network

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jaya Automobile will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Promoter |Ceramics Store|

    1. Listening to customer requirements and presenting appropriately to make a sale 2. Handling the walk in customer, understanding the requirement and presenting the product in the layout plan. 3. Challenging any objections with a view to getting the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Relationship Manager

    Meet with loan applicants to identify their needs and collect information for loan applications. Analyze active loan files on a regular basis and recommend solutions to speed up the loan process. Complete loan contracts and teach clients on policies ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Raipur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now