Field Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Water Purifier Repair And Installation. Aquaguard | Skills Needed : Plumber

More info about this Field Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JMJ Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JMJ Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JMJ Enterprises expects the candidate to have the following skills: Aquaguard, Plumber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 152, sector 16a, Nerul Navi Mumbai near

Krishna complex 400614.

8. What are the timings of this job?
Ans. JMJ Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: JMJ Enterprises

Related jobs

  • Service Technician

    We are a Medical Devices company, requiring, a diploma holder in the Electrical / Electronics, field, for after sales support of our installations. A candidate with 0 -2 years of experience, with fairly good knowledge of electronics, for offsite and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Xray Technician

    Prepare examination room, equipment, and instruments per patient needs Position patient correctly for radiological procedures Operate x-ray machine according to established procedures to ensure patient safety and comfort Develop, process, and select ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Saudi Algeria Position Available • Maintenance Technician Automation • Maintenance Technician Electrical (production maintenance utility) • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now