Finance | Accounts

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Sagar, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Preparation Of Balance Sheet, P & L Statement, Project Report Preparation, Cma Ratio Analysis.

More info about this Finance / Accounts Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 12000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sagar. Sagar-MP.

8. What are the timings of this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Senior Account Officer

    We are looking for an Account and Tax professional to prepare tax payments and returns for our company. To succeed in this role, you should show interest in following changes to GST, tax regulations, accounting standards, and laws. Excellent time man...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive | April 2024

    About the company Anaxee Digital Runners is building India's largest last-mile verification & data collection network of Digital Runners (shared feet-on-street, tech-enabled) to help Businesses & Social Organizations grow & scale phygital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Account Officer

    Job description We are looking for an Account and Tax professional to prepare tax payments and returns for our company. To succeed in this role, you should show interest in following changes to GST, tax regulations, accounting standards, and laws. Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now