Finance | Accounts

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Requirements:1. 2-3 Years Of Experience In A Similar Role.2. Knowledge Of Accounting Principles And Practices.3. Experience With Invoicing, Billing, And Collections.4. Excellent Communication And Interpersonal Skills.5. Attention To Detail And Ability To Multitask.6. Proficiency In Microsoft Excel.7. Experience With Power Bi.8. Knowledge Of. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Finance / Accounts Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Paperflite Inc will provide a salary in the range of 40000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Paperflite Inc expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Paperflite Inc does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Paperflite Inc expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 383, First Cross Street, Old Mahabalipuram Rd, Nehru Nagar, Perungudi, Kottivakkam, Chennai, Tamil Nadu 600041.

8. What are the timings of this job?
Ans. Paperflite Inc expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Friday


Company Name: Paperflite Inc

Related jobs

  • Accountant

    Apply Accountant R R.K Industries IV Chennai, Tamil Nadu Apply 24 hours ago ₹20T–₹25T a month Full–time QUALIFICATION • MASTER'S DEGREE IN COMMERCE, CMA/ICWA (Semi Qualified) • Minimum 5 Yrs Experience in Accounting. MUST HAVE SKILLS • GST, TDS, BRS,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Apply Accountant Opendoor Chennai, Tamil Nadu Apply 16 hours ago Full–time Role Responsibilities : • Prepare journal entries for our Treasury and Adjacent Services operations in NetSuite • Reconcile property settlement statements to cash paid or rece...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Latest Tally , Accounts knowledge and working skills With 5 years experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now