Finance | Accounts

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Sikandrabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Preparation Of Balance Sheet, P & L Statement, Project Report Preparation, Cma Ratio Analysis. Book Keeping | Skills Needed : GST, Tally

More info about this Finance / Accounts Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nishtha foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nishtha foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nishtha foods expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sikandrabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nishtha foods expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nishtha foods

Related jobs

  • Accountant

    Profile Account Assistant location Ghaziabad

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Profile Account Assistant location Ghaziabad

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Jobs In Ghaziabad

    Accountant Full Job Description We are Anand books Internnational (P) Limited a leading publishing house in India. We are currently hiring smart, confident, well-educated only female Accountant for our organization. Responsibilities: · Income tax ret...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now