Finance Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Prepare The P & L Account For All Projects. Maintain All Purchasing Records. Prepare All Shipping Documents. Maintain Vendor List.

More info about this Finance Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Urbanmoney will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Urbanmoney expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Urbanmoney does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Urgent required.

8. What are the timings of this job?
Ans. Urbanmoney expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Urbanmoney

Related jobs

  • Accounts Executive |Automobile Dealership

    From 2 to 7 year(s) of experience - ₹ 1.75-3 Lacs P.A. - LucknowRoles and Responsibilities Tally, TDS & GST, MS-Excel- Maintaining & preparing a/c - SIPS 8874422211 - B.Com with 1-5 years of Exp- Should have knowledge of Tally ERP +, TDS,GST,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    job summary Our company is growing at an unprecedented rate and we are interested in hiring a Junior Accountant to join our team. The ideal candidate will have a head for numbers, experience with MS Excel, and strong analytical skills. The Junior Acc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cashier | Accountant

    (Urgent opening for 10th, 12th any under Graduation/Graduated) Dear Candidate, Requirement available in Cashier & Accountant Qualification 10th/ 12th / Any Graduation / Any Diploma Fresher's are most welcome Job Location All India Salary 15k to 3...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now