Financial Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Preparing Monthly Financial Statements, Maintaining And Analysing Records, Managing Tax Payments And Suggesting Financial Advices.Handle Gst, Tds, Balance Sheet Finalisation, Taxation, Government Compliances, Bank Reco, Salary , Petty Cash Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization | Journal Entry, Tax returns, Book Keeping, Taxation, Audit
More info about this Financial Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya Enterpises will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SrNo 52/36 and 52/40, Anusagar Building, 1st floor, office no 1-4, Kothrud Pune 38.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chartered Accountant Fresher Indirect Taxation
We have been retained by one of the Top 10 pharma companies to hire a CA Fresher for indirect taxation Details of the position are mentioned below Company Our client is one of the top 10 Pharma companies with a sales turnover of more than 5 000 Crore...
-
Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Audit, Book Keeping, Journal Entry, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I ex...
-
Chartered Accountant
Company: N K R & Co Location Mumbai Experience 1-2 Years Key Skills Tax Assessment, Income Tax, accounting & taxation, Direct Tax, Appeals, Transfer Price, bank audit, ca Job Description Position: Chartered Accountant Qualification: B.Com,CA ...