Fire Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Checking, Repairing And Maintaining Fire Fighting Equipments And Systems. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fire Fighting Equipment, Gas | Skills Needed : Plumber

More info about this Fire Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Beena Fire Engineering Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Beena Fire Engineering Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Beena Fire Engineering Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Fire fighting equipment, Gas, Plumber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Beena Fire Engineering Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 406 Goodwill infinity chs Ltd sector 12 Kharghar Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Beena Fire Engineering Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Beena Fire Engineering Pvt Ltd

Related jobs

  • Service Technician

    Responsibilities • Provide service and customer support during field visits or dispatches • Tie workflow to schedule • Manage all on site installation, repair, maintenance and test tasks • Diagnose errors or technical problems and determine proper so...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Technician|Network Technician

    Resolve system malfunctions, and provide technical information • Installation, configuration • Provide technical help • It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 4 years of experience. More about this IT Technicia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Theatre Technician

    Required OT & AT Technician Experience: Min. 2 years and above Qualification: B.Sc. (OT & AT) / Dip. in OT Required Candidate profile Should have OT & AT knowledge in OT area and to assist the anaesthetist during operations Job Type: Full...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now