Fire Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Faridabad, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Must Have Knowlede Of Hydrant Fitting And All Equipment Of Fire Suppression And Fire Detection System With Valid Driving Licence And Own Two Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fire Fighting Equipment
More info about this Fire Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Omnigard System will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Omnigard System expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Omnigard System expects the candidate to have the following skills: Fire fighting equipment.
6 How much experience is required for this job?
Ans. Omnigard System expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 355 , street no + Ganga ram mkt Agwanpur Extention Faridabad Haryana 121013.
8. What are the timings of this job?
Ans. Omnigard System expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Fire Technician
Must Have Knowlede Of Hydrant Fitting And All Equipment Of Fire Suppression And Fire Detection System With Valid Driving Licence And Own Two Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fire Fighting Equipment More info about this Fire Technician Jo...
-
Technician
Position Title:- F&;O Technical Lead Location:- Gurgaon Notice Period - 0-30days REQUIRED SKILLS Hands on experience in MS Dynamics D365, AX. Experience installing and configuring Microsoft Dynamics D365, AX2012. Core development capabiliti...
-
Computer Hardware Sales and Technician| Dell Exclusive Store
Job details No matching job preferences Salary ₹15,000 - ₹20,000 a month Job type Full-time Regular / Permanent Shift and schedule Morning shift Evening shift Day shift Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Full Job Description IT Hardware (D...