Fire Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Job Responsibilitiesinstall And Program Control Panels And All Other Equipment For Fire Alarm Systems With The Guidance Of Building Plans And Electrical Layoutsmount Sensors At Appropriate Locations, Performing All Necessary Tasks, Such As Drilling Holes For Cabling And Accessing Locations Such As Crawlspaces Or Attics To Ensure Optimal Wiring La. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fire Fighting Equipment

More info about this Fire Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digitals India security products Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digitals India security products Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digitals India security products Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fire fighting equipment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Digitals India security products Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishna Apartment Flat no-104,1st floor ,Govind Nagar Near old Petrol Pump Mira Bhayander Higway Mira Road East (E),Thane, Maharashtra, 401107,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Digitals India security products Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Digitals India security products Pvt. Ltd. Ambadwet, Maharashtra

Related jobs

  • Technician

    Government Iti, Automobile Experience, Freshers Can Also Apply. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pentagon Infotech will provide a salary in the range of 15000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Site Technician

    We are looking for a field technician to maintaining IOT/ITS equipment on the signals and highway. The ideal candidate should have a diploma in electronics (or) electrical engineering with at least a couple of years of installation or maintenance of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    technician is a worker in a field of technology who is proficient in the relevant skill and technique, Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher, Contractual / Temporary Contract length: 12 months Salary: ₹10,340.56 - ₹35,814.56 per month Sc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now