Fitter Mechanic

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Want A Person Who Knows How To Fit And Repair Cycles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fitter

More info about this Fitter Mechanic Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agarwal cycle store will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agarwal cycle store expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agarwal cycle store expects the candidate to have the following skills: Fitter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Agarwal cycle store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bangla bazar jail road ashiyana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Agarwal cycle store expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - +:30 PM | Monday to saturday


Company Name: Agarwal cycle store

Related jobs

  • Transformer winding technician

    Need Well trained winding technician. this will include smps winding and choke coil winding Job Type: Regular / Permanent Salary: ₹15,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: Paid sick time Paid time off Schedule: Day shift Supplemental pay types: Per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Jhansi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Software Engineer |Node|js

    Job Details 8 days ago Full Job Description Job Summary: We are looking for a highly motivated and skilled Junior Software Developer with a passion for technology and software development. As a Junior Software Developer, you will be responsible for d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vendor Development Engineer

    Minimum 4-5 years work experience in sales of Auto parts for reputed Auto ancillary units. If there is experience in rubber or plastic parts, it would be added advantage MS Office ( Excel, Powerpoint, Outlook,) MS Project Graduate in any engineering ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now