Fitter|Helper
- Category: MIS Executive
- Location: Dahegam, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites.
More info about this Fitter/Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-134/1067, Pardhol Patiya, Opp. Nayra (Essar) Petrol Pump, Raipur Gam, Naroda-dehgam road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Audit| Tax and Accounts Executive in Ca Firm
Qualification : CA Finalist/ CA Inter/ CA Dropout/ CA Fresher/ Finance or Accounts Graduate Role : GST Filings and compliances, Income Tax Filings and compliances, Audit, Tax Assessments, Accounting and Finalization, Company Incorporation and ROC Com...
-
Accounts Head
Jamnabai Narsee School invites applications for the post of Accounts Head Eligibility: Candidates should have relevant degree with minimum 15 years of work experience and at least five years in a senior position preferably in an educational instituti...
-
Field Sales Executive
Responsibilities: Lead Generation II Field Work - Provide good customer service to maintain and retain clients - Prepare reports to shareholders on the success of your business endeavours Salary: ₹12,000.00 - ₹14,000.00 per month Benefits: - Providen...