Fitter|Helper

  • Category: MIS Executive
  • Location: Dahegam, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites.

More info about this Fitter/Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-134/1067, Pardhol Patiya, Opp. Nayra (Essar) Petrol Pump, Raipur Gam, Naroda-dehgam road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Freeion Engineering Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Senior Talent acquisition | Ahemadabad | Job id34+54

    Job functions area : Human resources - HR / Company Relationships / Recruiter Location : Ahmedabad Experience : 7 - 8 years Skills : RECRUITMENT, HUMAN RESOURCES, FLUENT IN ENGLISH, Team handling / Team Management Salary range : 600,000 to 840,000 an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Project Manager

    As Our new Project Manager- Workplace you will be the interface between project ownership and delivery. You are required to act as the single focal point of contact between the Client (or his representative), and Space Matrix, ensuring the desired pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Manager

    Developing and executing Ecommerce & Modern Trade Strategy • Managing the growth, penetration and share gains of the 4 key categories of business • Manage daytoday marketplace Modern Trade & Ecommerce operations, customer service, updates, po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now