Fmcg Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

₹8.5T–₹45T a monthFull–time
Daily Sales And Commission Base Job. License, FMCG, B2C, B2B, Dealer | Should Have : Bike

More info about this Fmcg Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drop water will provide a salary in the range of 8500 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drop water expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drop water expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Dealer, Fmcg, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A8 Subhash nagar Narishalla road Shakti nagar Ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drop water expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drop water

Related jobs

  • Field Sales |amp| Marketing Executive|

    ₹15T–₹20T a monthFull–time As An Executive You Will Be Visiting Potential Leads And Converting Them Into Clients. This Process Would Require Field Visits (Visiting Hospitals And Clinics ) And Calling Via Phone. Should Have : Bike | License, B2B, B2C,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Promoter | Inside Sales Jobs in Ajmer for Undergraduate

    ₹10T–₹16.5T a monthFull–time Vivo Currently Hiring Inside Sales Promoter in Ajmer area to expend growth in Jaipur cluster, Ideal candidate should be 12th pass and interested doing retail sales job in Ajmer. Post/Role: Sales Promoter (In-side Store) C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive Job in Ajmer | 12th pass

    ₹15T–₹24.5T a monthFull–time Cashkaro hiring Retail Sales Executive in Ajmer town to join with over 17 million users and India’s largest cashback & coupons marketplace along with a fast-paced career progression. Ideal candidate should responsible...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now