Food Chain Sales Retail

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Restaurants, Taking Orders, Suggest Food Items, Ensure Cleanliness And Food Safety. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain

More info about this Food Chain Sales Retail Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. creamchoc Ice Creams Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. creamchoc Ice Creams Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. creamchoc Ice Creams Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. creamchoc Ice Creams Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hno +1 sainager verla canca mapusa goa 403004.

8. What are the timings of this job?
Ans. creamchoc Ice Creams Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C creamchoc Ice Creams Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Executive

    Requirements • * Candidates should be in North Goa • Should have a 2-wheeler with a licence. • Should have past experience in Sales. • Should speak good English. • Basic Knowledge of Computers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    North Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Candidates should be in North Goa • Should have a 2-wheeler with a licence. • Should have past experience in Sales. • Should speak good English. • Basic Knowledge of Computers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    North Goa, , Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Candidates should be in North Goa • Should have a 2-wheeler with a licence. • Should have past experience in Sales. • Should speak good English. • Basic Knowledge of Computers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    North Goa, , Goa

    2025/09/21


    Apply Now