Food Delivery Cum Office Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Food Delivery , Office Helper, Packing The Parcels Delivery Of The Parcels.
More info about this Food Delivery Cum Office Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Virtue Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Virtue Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Virtue Foods does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: industrial shade no.1 behind ajinkya nagar society Sinhagad , pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Virtue Foods expects the candidate to work for the following hours: +-2| Monday to Saturday | Day shift
Related jobs
-
Required peon|office boy |KANDIVALI|
Job details Salary ₹10,000 - ₹15,000 a month Job Type Full-time Qualifications Higher Secondary(12th Pass) (Preferred) Total work: 1 year (Preferred) Full Job Description Duties: Refill the water bottles. To keep the office tables, chairs, almirahs, ...
-
Delivery Boy Biker
Job details Salary ₹14,500 - ₹15,500 a month Benefits & Perks Cell phone reimbursement Job Type Full-time Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Hindi (Preferred) LMV License (Preferred) Benefits Pulled from the full job description Cell p...
-
Field Engineer
Job details Salary ₹15,000 - ₹30,000 a month Job Type Full-time Full Job Description Urgent Opening For 10th / 12th / Graduate Job - Field Executive / Pickup Boy / Delivery Boy / Courier Boy / Collection Boy Job Requirements - Bike Required Smartphon...