Food Delivery Hawala Kalan
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Hawala Kalan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Zomato Food Delivery *Join Zomato Food Delivery Boy Jobearn Upto 28000 Rs Per Monthdocument Required -Adhar Card Pan Card Driving Licencebike & Smart Phone Mandatory ( If Not Have Bike & Licence Join As Acyclist)Apply For Joining. Should Have : Bike | License
More info about this Food Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sure Staffing Services will provide a salary in the range of 25000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sure Staffing Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sure Staffing Services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 2 noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sure Staffing Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Auto Driver
Rapido is hiring candidates for Auto Driver job in Hyderabad with an experience of 1 year(s). Candidate would be responsible for ensuring that vehicles are always ready for use according to owner needs. Candidates looking for Driver jobs near by can ...
-
Car Driver Udaipur
Job Function Self Employed / Entrepreneur / Consultants / Freelancers Industry Manufacturing / Production / Quality Gender Male Job Country India we empyres group having requirement of car driver immediately,with good salary ..
-
Udaipur
parcel delivery boy requirement in Udaipur Rajasthan urgent Hiring