Four Wheeler Technician

  • Category: Mechanic Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Workshop. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Mechanic Motor Vehicle

More info about this Four Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Gulshan motors will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Gulshan motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to have the following skills: Mechanic motor vehicle.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gulshan motors near RF MOTORS TVS showroom tonk road ambedkar circle tonk road chaksu.

8. What are the timings of this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Mechanical Engineer

    Looking for a Mechatronics Engineer having sound knowledge of the installation and commissioning of plant machines. Resource management i.e., Material, Manpower, Machinery, and checking the status of the equipment/machinery, material with optimal uti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ot Technician

    Required OT Technician for our Ortho One Centre Experience: Min. 2 years and above Qualification: B.Sc. (OT) / Dip. in OTRequired Candidate profileShould have OT & AT knowledge in OT area and to assist the Surgery during operationsInterested can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Company Description Leadec is a leading global service specialist for factories and their infrastructure. With headquarters in Stuttgart, Leadec generated sales of EUR 1. 24 billion in 2023 and employs around 23,000 people worldwide. With over 60 yea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now