Four Wheeler Technician

  • Category: Mechanic Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/10/01

Workshop. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Mechanic Motor Vehicle

More info about this Four Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Gulshan motors will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Gulshan motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to have the following skills: Mechanic motor vehicle.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gulshan motors near RF MOTORS TVS showroom tonk road ambedkar circle tonk road chaksu.

8. What are the timings of this job?

Ans. Gulshan motors expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Vehicle Mechanical Executive

    Overview The Vehicle Mechanical Executive plays a crucial role in overseeing and managing the mechanical aspects of the organization's vehicle fleet. They are responsible for ensuring the proper functioning and maintenance of all vehicles, as well as...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now

  • Kataria Autozone Pvt| Ltd|

    • Repair and maintain vehicles and machines • Have knowledge of workshop tools and equipments • Maintain service track records • It is a Full Time Mechanic job for candidates with 6 months - 6+ years Experience. More about this 4-wheeler mechanic job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now

  • Battery Technician

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now