Fresher

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Bengaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Interact With Customers, Provide Them Good Hospitality Service.

More info about this Fresher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Paddy Hospitality Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Paddy Hospitality Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Paddy Hospitality Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sarjapur, Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Paddy Hospitality Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: Preferred


Company Name: Paddy Hospitality Pvt. Ltd

Related jobs

  • Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • urgently require UG fresher with Hindi for BPO

    Apply urgently require UG fresher with Hindi for BPO G GETTJOBS Recruitment Firm Hiring For client Bengaluru, Karnataka Apply 17 hours ago Full–time Hi Greetings from gettjobs Day shift openings for voice for UG / graduate with sal upto 15k with HIND...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager|sales |Looking for freshers|

    Apply Relationship Manager-sales (Looking for freshers) NoBrokerHood Bengaluru, Karnataka Apply 17 hours ago Full–time Job description Inside sales executive Location - Sarjapuara road, Bangalore Please note the criteria for shortlisting is 75% (10,1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now