Fresher Girl For Spa Job

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Gujarat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Work In Company Spa And Provide Service To Customers. Aaccommdation And Meal Avileble. Skills Needed : Massage, Facial

More info about this Fresher Girl For Spa Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. International Event will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. International Event expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. International Event expects the candidate to have the following skills: Facial, Massage.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Citygate complex Vishala circle Ahmadabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. International Event expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: International Event

Related jobs

  • Diploma Mechanical Fresher | Ahmedabad

    Qualification:- Diploma Mechanical Fresher Nearest to Rakhial. Designation:- QA/ QC Executive. Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹12,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule: • Rotational shift Speak with the employer ++1-XXXXXXXXX...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanical Design Engineer | Fresher Apply

    Job Description ·Collaborating with senior engineers and designers on various projects. • Assisting in the design, development, and testing of mechanical systems. • Conducting research to solve engineering challenges. • Preparing reports, documentati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fresher Architect

    We are a very young firm working with the scopes of all the design intent and scopes possible. As a firm we believe that consistence, commitment and hard work are the key fronts for any success. We are looking for a dynamic and multitasking Fresher A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now