Freshers
- Category: Fresher Jobs
- Location: Panvel, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Handling Inbound Domestic Calls 20 Per Day With Follow-Upsgo Through The Tour Plan, Explain To Customers. Answer Inquiries Related To The Tour Packages. Attract And Closes The Sales. Cooperating With Clients To Determine Their Needs And Advising Them Appropriate Destinations, Modes Of Transportations, Travel Dates, Costs And Accomm.
More info about this Freshers Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Letsplanout Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Letsplanout Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Letsplanout Pvt Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 25, Kamothe, Navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Letsplanout Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | 6 Days in week
Related jobs
-
Hiring For International voice Process| Customer Service
Apply Hiring For International voice Process- Customer Service Varda HR LLP Navi Mumbai, Maharashtra Apply 22 hours ago Full–time Hiring For Australian Voice Process (Salary Up to 46k In hand) Location : Thane/Malad Salary : Up to 20k to 46k Inhand E...
-
CALL|BOY|JOBS IN PLAY|DECENT BOY JOBS 7310556+62
THIS IS HIGH PROFILE GIRLS SEXUALLY WORKING PER MEETING YOURS TODAY VACANCY AVAILABLE TRUSTED SAFE AND SECURE COMPANY INDIA SERVICE
-
Need work call me if boy job |730336+453|
We are hiring decent freshers candidates