Front |amp| Admin Executive
- Category: Admin Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Handle Visitors In Office Handle Vendors For Courier,Pantry,Printing & Develop New Vendor Wherever Required,Manage In & Out Entry Of Stock Ensure All Stock Is Maintained In Store.Generate Different Types Of Required Report So Candidate.Should Know Excel Formulas. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel | Skills Needed : Computer
More info about this Front & Admin Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor m 27 old dlf sector 14 gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Associate | Admin
We are seeking an experienced and dedicated Admin to lead and oversee the admin activities at our office. In this role, you will be responsible for managing all aspects of the admin and ensure all the travel related and office related tasks are done ...
-
Admin officer
Salford College is a leading Vocational Education provider in Australia and is looking for strong candidates to join its team in India to help with administration. We have been in operation for more than a decade and are rapidly expanding and need a ...
-
MIS Executive
Dear Candidates We are Hiring Profile : MIS Executive/ Sr. MIS Execcutive Location : Gurugram Location Day Shifts Salary upto 25,000 in Hand + Incentives Eligibility : _Minimum 6 months Experience in MIS Executive _Basic Computer Knowledge _Good Comm...