Front Desk Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Lead Posting, Property Video Shooting, Handling Incoming & Out Going Calls, Monitoring The Reception Area, Attending Visitors, Handling Courier, Maintaining Registers.
More info about this Front Desk Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Signify Properties will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Signify Properties expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Signify Properties does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.2003, Kamdhenu Commerz, Sector 14, Kharghar, Navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Signify Properties expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Wednesday to Monday
Related jobs
-
Customer Excellence Manager
LOCATION: Mumbai ACADEMIC QUALIFICATION: Graduate or Post Graduate - Business Management/ Science/ IT/ Communication REQUIREMENTS OF WORK EXPERIENCE: 5 to 7 years of experience in successfully leading a team. JOB DESCRIPTION • Hands-on experience in ...
-
Assistant Project Coordinator
SHOULD HAVE BASIC SOFTWARE KNOWLEDGE, AUTOCAD OPERATING COMPULSION, PREFERRED MINIMUM 1 TO 2 YEAR EXPERIENCE, STAYING IN DOMBIVLI IS PREFERRED, DIPLOMA OR ENGINEER IN CIVIL IS COMPULSION. More about this Assistant Project Coordinator job GMB Consulti...
-
AI and ML Engineer
We are Looking For AI and ML Engineer • Proven experience as a Machine Learning Engineer or similar role • YOLO object Detection • Knowledge of Open CV, TensorFlow tools • Familiarity with machine learning frameworks (like Keras or PyTorch) and libra...