Front Office Receptionist

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Mansarovar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mansarovar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Communicating With Clients, Receiving Calls, Attending Visitors, Maintaining Clients Records.

More info about Front Office Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chiteki HR Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chiteki HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chiteki HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anchor Mall Sodala jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chiteki HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Chiteki HR Solutions

Related jobs

  • Front Office

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal secretary

    Job description Only girls apply kariye

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal secretary part time female job

    Job description Good looking smart girls part time job

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now