Front Office Receptionist

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Aundh, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Aundh

Working Hours :
10 Hours Working. 1 Weekly Off

Additional Info
Responsible For Communicating With Clients, Receiving Calls, Attending Visitors, Maintaining Clients Records.

More info about Front Office Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karma Foundation will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karma Foundation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karma Foundation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jacinta Villa, Opp. Sandalwood Society, Next to Bandhangad Society, Aundh, Pune - 411007..

8. What are the timings of this job?
Ans. Karma Foundation expects the candidate to work for the following hours: 10 Hours Working. 1 Weekly Off.


Company Name: Karma Foundation

Related jobs

  • Front Office Executive |Female|

    Job Title: Front Desk Executive (Female) Location: Borivali Experience: Minimum 2 Years as Front Office Executive Salary: Upto 3 LPA (Standard Hike as per Corporate Norms) Join Date: Immediate Joiner Preferred Job Description: We are seeking a profes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vacancy for receptionist and nurse jobs post

    Vacancy for receptionist and nurse job position in clinic and multi-speciality hospital in dhanori Computer knowledge must Best salary for right candidate And all other good perk Please call me

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist

    Job Title: Receptionist Location: Kalyan Job Type: Full-time Age Limit: 30 years Salary: ₹12,000 to ₹18,000 per month (depending on interview performance and experience). Job Summary: We are looking for a friendly and organized Receptionist to join o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Kalyan-Dombivali, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now