Front Office|Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Front Office/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. rndmfg will provide a salary in the range of 11000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. rndmfg expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. rndmfg does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: rndmfg 10/15 mmh complex,3rd floor,natesan street,t.nagar,chennai-17 ph-++62625531.

8. What are the timings of this job?
Ans. rndmfg expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: rndmfg Unjampatti, Tamil Nadu

Related jobs

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. rndmfg wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Unjampatti, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. YAATRA LIGHTS will provide a salary in the range of 12000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Avinashi, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter sales Representative

    Handling customer service Maintain good relationship with customer Sell out capacity Job Type: Full-time Salary: From ₹14,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus Ability to commute...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now