Front Office|Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Sarkhej-Okaf, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Front Office/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jk & sons will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jk & sons expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jk & sons does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 2, jambuwala complex opp hp petrol pump near hotel royal sarkhej Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jk & sons expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jk & sons

Related jobs

  • National Sales Head

    Develop and implement effective sales strategies • Lead nationwide sales team members to achieve sales targets • Establish productive and professional relationships with key personnel in assigned customer accounts • Manage channel efficiencies (GT, M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Executive

    - Proven track record in Sales and Marketing - Excellent Interpersonal skills - Target Driven and self motivated - Experience in lead generation and clients Management

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    An opportunity to work with The Sankalp Group assures you more than just job satisfaction, it inculcates a sense of diversity and humanitarian values needed to function in a hospitality sector. Send your CV to hrd@sankalponline.com Ahmedabad Account ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now