Front Office|Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Sangli-Miraj&Kupwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.
More info about this Front Office/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Imports will provide a salary in the range of 8000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Imports expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Imports does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: THE ORION APARTMENT S NO 2 SAHYADRI NAGAR OLD KUPWAD ROAD DATTA MANDIR GAJANAN COLONY SANGLI..416-416 MAHARASHTRA SANGLI...
8. What are the timings of this job?
Ans. Global Imports expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Marketing |amp| Business Development |female|
Interacting with customers, follow up with customers and maintaining customer relations and occasional Marketing. Must have good communication skills. Salary: INR 2,00,000 - 2,50,000 P.A. As per the Candidate potential Industry:Shipping / Marine Func...
-
Sales Associate
Cooperating with clients to determine their needs and advising them appropriate destination, modes of transportations, travel dates, costs and accommodations • Providing relevant information, brochures and publications (guides, local customs, maps, r...
-
Senior Sales Manager
Responsibilities • Looks after multiple projects of the company at various locations by developing & managing by sales team • Provides necessary support to staffs in working and client handing, manages the Pre-Sales, Sales, and Post-Sales, negoti...