Full Time 24 Hours Female House Mai|

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Hiring For 24 Hours Full Time Female Maid In Delhi. Salary Up To 20K + Food + Accommodation. 24 hour maid

More info about this Full Time 24 Hours Female House Mai... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sernover Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: 24 hour maid.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sernover Pvt Ltd - D- +, Sector -3, Noida, Uttar Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: Live in | Monday to Saturday


Company Name: Sernover Pvt Ltd

Related jobs

  • Experienced Web Consultant Calling Executive

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Marketing Executive

    3 years exp. Preferably science graduate for Marketing & Selling of Medical & Surgical Healthcare, Rehabilitation & Orthopedic products.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Posting apply of Tech Support executive|US and UK|

    Job Description Job Role: - Experienced Candidate Will Receive Inbound Calls From International Customer. Provide them technical support by diagnosing the Issue and suggesting the Annual Service plans and Software. Close the sales and achieve the tar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now